Voldsomt løft for idretten i Torrevieja

Får et av de bedre idrettstilbudene i Spania.

Spaniaavisen

Publisert 19. januar 2010 18:08

TORREVIEJA

Hele 4,8 millioner euro er gått med til området man har døpt sportsracket-området. Her kommer det ti nye tennisbaner med en tribune med plass til 700 tilskuere. Kapasiteten kan lett utvides til 1700 tilskuere.

30.000 kvadratmeter er brukt til de nye anleggene, og totalt er det investert sju millioner euro. Pengene er en del av Plan E-midlene for å dempe den økonomiske krisen i Spania.

Les også: Lover bedring i Torrevieja sentrum

I tillegg kommer det åtte baner til ”padel” tennis med en tribune med plass til 180 tilskuere, flere squashbaner, administrasjonsbygg med garderober, flerbrukshall, kontorer, kantine og et helsestudio på 400 kvadratmeter.

I tillegg til dette har ordfører Pedro Hernandez Mateo (PP) og resten av innbyggerne i Torrevieja et nytt idrettsanlegg i vente. Anlegget er såkalt multifunksjonelt og tilpasset rugby, fotball, landhockey og cricket.

Les også: Torrevieja fikk penger til gågatene

Dette anlegget er på formidable 3000 kvadratmeter og har en tribune med plass til 3000 tilskuere. Anlegget er godkjent for internasjonale konkurranser og kan også brukes av andre idretter enn de opplistede ovenfor.

Fra før har Saltbyen en ny innendørs idrettshall, svømmehall med olympiske mål på banene, friidrettsanlegg og fotballstadionet Vicente Garcia.