Arkivet

Vil flytte «Hippiemarkedet» i Torrevieja


TORREVIEJA

Det såkalte hippiemarkedet i Torrevieja har vært et fast innslag i bybildet i 40 år, nå vil byens ordfører flytte bodene fra Paseo de la Libertad. Området er en del av strandpromenaden og skal oppgraderes, ifølge Informacion.

Asociación de Comerciantes del "Paseo de los Hippies de Torrevieja», som organiserer de næringsdrivende, uttrykker sin dype misnøye med ordførerens uttalelser når han forklarte hva han ville med oppgraderingen av Paseo de la Libertad.

  -Vi forstår det slik at med oppgraderingen vil det vi nå kjenner som «Paseo de los Hippies» forsvinne, sier de. 

Byråd Domingo Soler sier at hippiemarkedet flyttes til dique de Levante. - Strandpromenaden er det beste området i byen og kan ikke være fylt opp av næringsdrivende, sier han.

Det er satt opp 160 boder på den rundt 300 meter lange strekningen og her selges hovedsakelig håndverksprodukter. Bodene er svært populære både blant turister og fastboende. 

Byråd med ansvar for markedene, Javier Manzanares, er ikke enig i alt byrådkollega Soler sier. Han mener blant annet at de næringsdrivende burde vært tatt med i prosessen på  et tidligere tidspunkt. 

Les mer om:

Nyheter