Vikingposten lanserer boligmagasin

I år har Vikingposten tiårsjubileum. Som en gave til våre lesere kommer vi nå ut med eget månedlig boligmagasin.

Spaniaavisen

Publisert 9. januar 2010 21:47

TORREVIEJA

– Vi ønsker å bidra til å gjøre forskjellige prosesser enklere for våre lesere. Gjennom kontakt med folk som kjøper, selger eller bor i Spania, vil vi fortelle hvordan en del ting foregår. Siden jeg skal ha ansvaret for hele magasinet, er jeg avhengig av tips fra mennesker som har en historie å fortelle. Enten det er kjøp, salg, oppussing eller andre ting som har med boligen å gjøre, forteller redaktør for boligbilaget, Solveig Langmoen Kalbakk.

Les også: Eiendomsveteran tror boligprisene snart har nådd bunnen

Etter flere nedgangsår finnes det igjen positive tendenser i eiendomsmarkedet. Nordmenn som ferierer eller bor fast på Costa Blanca har et stort informasjonsbehov hva gjelder lover, regler, hvor man finner møbler og interiør, meglere, advokater, gartnere og alt som hører med til boligen.

Boligbilaget skal følge med på eiendomsmarkedet, hente inn synspunkter og analyser fra eksperter på området, og få kommentarer fra meglere som jobber med omsetning av eiendom til daglig.

Sjekk boliger til leie her

– Vi er altså et tillegg til ukeavisen Vikingposten, og ikke en erstatning.
Bilaget er gratis og vi håper du kommer til å like det du leser. Dessuten vil du få tips om innredning, hvordan du kan sikre boligen din, hva som skal til for å bedre inneklimaet, økonomisk oppvarming og mye mer, lover Solveig L. Kalbakk

Første nummer kommer 21. januar. Bilaget distribueres sammen med Vikingposten, fra Altea til La Manga i stort opplag. Vikingposten BOLIG blir lagt ut på internettsiden vikingposten.no/spaniaavisen.no, og blir derfor tilgjengelig også for lesere som ikke oppholder seg i Spania til enhver tid.

Magasinet skal i første omgang komme ut 11 ganger i året.