HELSE OG FORBRUKER

Vellykket vin- og gastronomi­messe

«Nit del Vi» ble arrangert for første gang sist helg.


ALFAZ DEL PI

El Parque de los Eucaliptos i Alfaz del Pi (Alicante) var lørdag vertskap for det første arrangementet «Nit del Vi». Målet for arrangementet var for å fremme den rike lokale gastronomien og i tillegg viner, cavaer og vermuter fra produksjonssteder over hele Spania.

Messen ble vellykket med en stor tilstrømning av publikum. Den første «Nit del Vi» er et initiativ fra Facebook-gruppen Comer BBB, selskapet DatUp Events og organisasjonen la Asociación de Comerciantes y Empresarios Association i Alfaz del Pi (COEMPA), som har blitt gjennomført i koordinering med bystyret.

Et dusin barer og restauranter i deltok i arrangementet ved å tilby tapas og smaksprøver av oster, pølser, oljer og søte produkter. I tillegg var det mulig å smake på opptil 150 forskjellige spanske viner, cavaer og vermuter.

Dagen inkluderte også fire smaksprøver av Vermut Puig Campana, Fondillón Luis XIV, D.O.P. Alicante og Dr. Queso, hvor deltakerne kunne lære om de forskjellige produksjons- og aldringsmetodene, så vel som særegenheter og smakssammensetninger. 

Bandet Babylon og DJ Inma Beat sto for de musikalske innslagene.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.