Traff med moteshow

Selv om arrangøren måtte flytte moteshowet innendørs på grunn av værgudenes vrede, ble helgens show en stor suksess. Om noen måneder blir det brudeshow på samme plass.

Spaniaavisen

Publisert 18. oktober 2008 11:24

ALFAZ

Egentlig skulle moteshowet vært på uteplassen i Alfaz del Sol sitt store senter. Men siden regnet høljet ned og vinden blåste i kuling styrke var det bare å trekke innendørs.

– Vi fikk lov til å bruke restauranten Sol y Lunas lokaler denne kvelden. Heldigvis. I tillegg til å stille lokalene til rådighet, spanderte de likegodt cava på alle gjestene, Sporty gjort av dem. Selve moteshowet var en slik suksess for arrangørene at de har allerede planlagt brudeshow til våren. Da blir det skikkelig høy glamourfaktor, sier konferansier Mona Wachenfeldt.

Over 150 mennesker fikk presset seg sammen på Sol y Luna. Det var kun sitteplasser til 130, men resten sto gladelig hele showet gjennom. Alle modellene var lokale. Fra ungdom til godt voksne!

– Det var designer Thomas Allan Andersson og frisør Elin Storemyr som sto for klær og styling. En imponerende rekke med antrekk, frisyrer og makeup. Etter stemningen å dømme var publikum strålende fornøyde med det de så. Kanskje ikke så rart når man vet at designer Thomas Allan Andersson designet flere av kreasjonene som ble brukt i bryllupet til kronprins Håkon og Mette Marit for noen år siden. Også frisør Elin Storemyr imponerte med de lekreste frisyrer. Her har vi et uslåelig team på Alfaz del Sol, forteller konferansier Wachenfeldt, som for øvrig er daglig leder av samme senter.