Torrevieja-firma etablerer seg i Altea

Satser ytterligere på det skandinaviske markedet.

Spaniaavisen

Publisert 28. februar 2014 08:19

ALTEA

Firmaet Skandinavisk Smide som er godt kjent blant skandinaver i Torrevieja-området, starter nå opp i Altea. Bedriften har i dag åtte ansatte og planlegger ytterligere utvidelse.

Skandinavisk Smide startet opp i Torrevieja for 14 år siden og tilbyr alt innen totalrenovering og har egen fabrikk i Torrevieja hvor de produserer vinduer og dører i aluminium, stål, PVC og smijern. Ved oppstarten inngikk eier og driver Bosko Base et kompaniskap med Victor Borisov, som er importør av kjøle- og varmeprodukter og de leverer komplette løsninger for nybygg, bedrifter, kontorer, lager etc. 

Ser du etter snekker, tannlege eller frisør? I vår bransjeguide finner du telefonnumre og hjemmesider

– Vi har mange skandinaviske kunder nord på Costa Blanca, og etterspørselen har i de senere årene økt. Tiden er nå inne til å starte opp en avdeling her i området for å gi bedre service til våre skandinaviske kunder, sier eier og driver av Skandinavisk Smide, Bosko Base.

Bedriften har åtte ansatte og har utvidet med to ansatte i forbindelse med oppstarten i Altea. Planen er at de med tiden skal utvide ytterligere og etablere et team som kun skal ta hånd om markedet nord på Costa Blanca.

– Vi tilbyr gratis prisoverslag etter avtale med kunden uten forpliktelser og leverer og monterer. Det gis full garanti på våre produkter og arbeider. Vi skreddersyr våre løsninger etter kundens behov, reklamerer Bosko Base og ønsker nye og gamle kunder velkommen til innvielsen av det nye lokalet i Altea fredag 28. februar klokken 17.00.