Svensk kjendis robbet i Alicante

Fikk hjelp av norsk nabo.

Spaniaavisen

Publisert 29. april 2009 05:13

ALICANTE

Én natt rakk Charlotte Perrelli å bo i sin nye spanske leilighet før tyver tok seg inn og stjal alt av verdi. Den svenske Grand Prix-vinneren fra 2008 hadde nettopp fått nøklene til sitt nye feriehjem da den ble rasert.

– Alt fra dyre solbriller til datautstyr er borte. Jeg har ikke rukket å få oversikt over alt enda, forteller Perrelli til svenske Aftonbladet.

Les også: Gassranet og rundstjålet første natt i Torrevieja

Hun mener det må være profesjonelle som har utført innbruddet. Tyvene har kommet seg inn gjennom terrassedøren, men har, i følge politiet, ikke etterlatt seg fingeravtrykk. Politiet tror det handler om en liga som har spesialisert seg på denne typen innbrudd.

Charlotte Perrelli og barna fikk tilbud om husrom hos sin norske nabo – Dag Finn, fra det norsk/svenske bandet Sha-boom. Hun er i dag tross alt glad for at de ikke var hjemme da innbruddet skjedde.

– Vi har jo hørt om folk som blir gasset mens tyvene romsterer i leiligheten om natten. Det hadde vært enda verre. Nå installerer jeg alarm og overvåkningskamera i leiligheten. Heretter tar jeg ingen sjanser, sier Charlotte Perrelli.

Se Perrelli i video fra Grand Prix hvor hun framfører "Hero" – under her.