- Styr unna dette byggefirmaet

Etter at Vikingposten fortalte om to kunder som følte seg lurt av firmaet CC Bayón, har vi fått henvendelser fra andre som også har dårlige erfaringer med selskapet.

Terje Aspdahl

Publisert 3. desember 2010 11:50

TORREVIEJA

Et engelsk ektepar, som ikke ønsker å stå frem med navn, betalte forskudd på innglassing i januar i år. Det eneste de har fått levert er et listeverk.
– Naboen vår har fått sluttført jobben av CC Bayón. Nå håper vi de også vil gjøre jobben ferdig hos oss. Derfor vil vi ikke stå frem nå. Det vil kanskje gjøre at de ikke kommer, sier det engelske ekteparet til Vikingposten.

Les også: Betalte forskudd på 5000 euro – har bare fått en list…

Vikingposten har tidligere skrevet om Karianne og Arve Tuft som betalte 5000 euro i forskudd for å få glasset inn sin veranda. Så langt har de bare fått montert en list.

– Det dette firmaet driver med kan best beskrives som kjeltringstreker. Vi har hatt flere møter med de ansvarlige, og da innrømmer de alt vi beskriver og lover bot og bedring. De lover og lover. Jeg vil si de er yrkesmessig amatører, men når det gjelder å ta penger fra folk så er de proffe, sier Arve Tuft til Vikingposten.

Les også: Slik ble eldre turister lurt trill rundt

Svenske Birgitta Böeninger håpet hun skulle få sin veranda innglasset før høsten 2010 kom. Det skjedde ikke.
– Jeg betalte 2500 euro i oktober 2009. Jobben de skulle gjøre var å få glasset inn min veranda. Arbeidet skulle ta cirka ti uker. I januar i år fikk jeg beskjed om at jobben var tre uker forsinket, og slik har det fortsatt siden.

Vikingposten har en rekke ganger vært i kontakt med firmaet CC Bayón og bedt dem kommentere opplysningene. Det har de valgt å ikke gjøre. Vi har til og med oppsøkt selskapet på Quesada-markedet hvor selskapet rekrutterer sine kunder. Men firmaet vil ikke medvirke til saken.

I 2009 het firmaet Panorama Glass Curtains, men nå heter de altså Construcciones Y Carpenteria Bayón. Firmaet har også flyttet lokaler i løpet av det siste året, får Vikingposten opplyst.