Stiller ut kunsten på kjøkkenet

En fin blanding av dansk kjøkkendesign og vakre malerier når skandinaviske kunstnere stiller ut sine malerier i Casa Interior.

Spaniaavisen

Publisert 10. juni 2009 21:23

GUARDAMAR

Liv Marzorati Karlsson og Anne Grete Loeshagen får uvant bakgrunn for sine malerier når de stiller ut på kjøkkenet i Casa Interior.

– Siden jeg er svært kunstinteressert og vi presenterer danske designkjøkken til vanlig, synes jeg det er spennende å invitere kunstnere inn i utstillingen vår. Dette er første forsøk. Blir dette vellykket kommer vi til å gjenta dette to til tre ganger i året. Anne Grete og Liv er først ute, men vi kan tenke oss et enda sterkere internasjonalt bidrag på slike utstillinger senere, sier Lise Klinksgaard til Vikingposten.

Les også: OL-kunstner stiller ut i Alfaz del Pi

Sammen med tømrermannen Carsten flyttet hun til Spania for to år siden. Kjøkkendesign fra danske Sønderborg har vært deres levebrød i vel et år nå.

– Vi stupte rett inn i finanskrisen, men dette har vi stor tro på. Klarer vi å bite oss fast et år til, er det meste gjort. Nå tror vi på større besøk når vi i noen uker tilbyr kunstutstilling. Det passer godt her. Ingen kan heretter komme og si at kjøkkenet ikke er stedet for kunst, avslutter Lise Klinksgaard.