Steine i storform innledet komiker-sommeren på Costa Blanca

Det var fullt hus og bokstavelig talt stormende jubel for Tommy Steine og hans «Livredd»-show i Torrevieja. Nå er flere komikere på tur til Costa Blanca.

Terje Aspdahl

Publisert 26. juni 2014 10:42

TORREVIEJA

Stand-up komikeren var også selv strålende fornøyd etter kvelden på Punta Prima.

– Jeg mener selv dette må være en av de beste opptredener jeg har hatt. Publikum var helt med fra første til siste sekund. Jeg kommer mer enn gjerne tilbake, om dere vil ha meg, sier Tommy Steine til Vikingposten etter endt forestilling.

Lokalene til tidligere Roberts reastaurant, nå Bull no 6, var fullt til siste plass. Og publikum fikk som Steine hadde lovet i forkant, halvannen time med latter.

– Det var en fantastisk kveld og du kan ikke få et bedre publikum enn jeg hadde her i kveld. Av mine over 3000 show må dette være ett av de beste, jeg vet faktisk ikke hva som kunne vært bedre, sier en storfornøyd Tommy Steine.

Neste par komikere ut til å underholde nordmenn i sommervarmen er Nils Ingar Aadne og Terje Sporsem, sistnevnte var her også i vår.

– Jeg er nesten misunnelig på Aadne og Sporsem. Får de samme respons og mottakelse som meg, er det garantert å bli en god kveld, sier Steine.

Nils Ingar Aadne kommer i slutten av juli måned nærmere bestemt 24. juli i Torrevieja og 25. juli i Albir. Sporsem er tilbake på Costa Blanca og først i Albir 29. august og i Torrevieja dagen etter 30. august.