NYHETER

Slapp av med strandbiblioteket

Har bøker på et dusin språk, samt et stort utvalg av magasiner og tegneserier.


ALFAZ DEL PI/ALBIR

Frem til september tilbyr strandbiblioteket i Albir (Alicante) innbyggere og besøkende sjansen til å lese magasiner og romaner på et titall språk, som nederlandsk, tysk, russisk, fransk, norsk, engelsk, italiensk og spansk.

I år har bystyret i Alfaz del Pi utvidet tilbudet innen barne- og ungdomslitteratur med femti romaner og tegneserier. Brukere kan også via gratis nett få tilgang til nasjonal og internasjonal presse.

Åpningstidene er fra tirsdag til søndag, fra klokken 10.00 til 13.30 og fra klokken klokken 17.00 til 20.30. 

Som tidligere somrer er barneverkstedene som arrangeres på ettermiddagene, fra klokken 18.00 til 20.00, i strandbiblioteket en suksess. 

Strandbiblioteket har også bærbare datamaskiner, gratis Wi-Fi og et utvalg av tradisjonelle brettspill. 

I løpet av juli måned har mer enn 400 personer benyttet denne tjenesten, en av de best verdsatt av brukerne av Albir-stranden. De fleste er av spansk opprinnelse, men også besøkende fra blant annet Storbritannia, Tyskland, Norge, Belgia, Holland, Frankrike og Sør-Amerika er registrert.

I tillegg til å tilby strandbibliotektjeneste har Albir-stranden fritidsområder for barn, toaletter, fotbad, et badepunkt tilgjengelig for bevegelseshemmede, parkering for sykler, leie av solstoler og parasoller, badevakter og et område hvor vannsport kan utøves.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.