Skal vise fram Solgården

Solgården åpner sine dører på vidt gap 11. september. Da kan alle som vil se det flotte anlegget i Villajoyosa – og litt til…

Spaniaavisen

Publisert 5. september 2009 12:47

VILLAJOYOSA

 – Vi er så stolte av den nye sansehagen at vi ønsker å vise den frem for alle på Costa Blanca. Ikke bare våre gjester. I anledning innvielsen av det nye bygget på Solgården, Casa 7, og sansehagen som ligger tett inntil det, har styret på Solgården invitert alle interesserte i distriktet til å vandre i sansehagen den 11. september, forteller direktør Pablo Sbertoli til spaniaavisen.no.

Dagen vil starte med et kurs for leger, sykepleiere, fysioterapeuter og andre fagfolk. Kurset har som tema ”Helseeffekter av Sydenopphold”, og blant foredragsholdere er musikologen Audun Myskja og forskningsstipendiat/lege Yndis S. Strumse fra Rikshospitalet.

– På ettermiddagen regner vi med stort innrykk og mange gjester. Mange av våre samarbeidspartnere vil ha sine informasjonsstands på området. Det blir aktiviteter, musikk og servering. Kommunen i Villajoyosa vil også være til stede, og klokka fem vil vi starte den formelle innvielsen av Casa 7. Etter det vil det være anledning til å fortsette med vandring i sansehagen og oppleve farger, musikk, lyder, lukter, smaksprøver og masse mer av det man kan forvente i en sansehage, sier Sbertoli.