Satser på restaurant i Alfaz del Pi

Sjømann Steinar Ekerhovd (45) har gått i land og startet restaurant Skipperstuen.

Spaniaavisen

Publisert 9. april 2010 07:42

ALFAZ DEL PI

Restaurant Skipperstuen holder på å få et maritimt preg. Den tidligere sjømannen Steinar Ekerhovd overtok restauranten i november i fjor, og holder ennå på med å sette sitt personlige preg på lokalene. Skipperstuen ligger tvers over CAM-bank nederst i Alfaz. Ette 25 år på sjøen og i Nordsjøen, har Ekerhovd mønstret av for godt. Han er blitt landkrabbe…

– Mange har prøvd de siste årene å drive restaurant her. Hvorfor skal akkurat du klare dette?
– Tiden vil vise om jeg klarer dette. Men jeg har andre bein å stå på enn bare denne restauranten. Likevel vil jeg selvsagt at Skipperstuen skal gå bra og bli god forretning. Jeg har en ide om et konsept jeg tror lokalbefolkningen vil like, sier Steinar Ekerhovd.

Les også: Presenterte lofotdelikatesse på Costa Blanca

Sjømannen er ikke helt ukjent i Alfaz del Pi. For ti år siden bodde han her med kone og barn. Nå er han altså tilbake, men denne gangen som restauratør.

– For ti år siden flyttet vi til Norge etter noen år her i Alfaz. Når jeg kom ned igjen i fjor høst var det som å komme hjem igjen. Nå skal jeg bli her og drive Skipperstuen til å bli en god restaurant. Vi skal bli en plass der ting skjer. Med livemusikk og underholdning om kveldene, og familieprofil om dagene. Vi serverer tradisjonell norsk mat til en rimelig penge, reklamerer Ekerhovd.