Sæternes blir trener i spansk fotball

Prøver seg på Gran Canaria.

Spaniaavisen

Publisert 21. juli 2012 12:15

GRAN CANARIA

Den tidligere toppspissen skal nå prøve seg som trener på Gran Canaria. Han blir assistent for Ruben Comendez i UD Vecindario, en klubb som rykket ned fra Segunda Division B forrige sesong, melder TV2.

– Jeg er her for å suge til meg inntrykk. For å lære av spansk fotball. Og for å utvikle meg som trener. Dette virker veldig spennende, sier Sæternes til TV 2.

37-åringen, som har spansk kone, håper å fullføre trenerutdannelsen under sitt opphold på Gran Canaria. Og han blir ikke å se på banen som spiller.

Sæternes var i gang i jobben mandag. Han har en avtale til mai 2013.

– Treneren virker svært dyktig. Han tenker fotball slik jeg liker å tenke fotball. Her kommer jeg garantert til å lære masse. Når det gjelder spillerne, så kan de jo spille fotball i Spania også. Det er ikke bare i Norge vi er gode, sier Sæternes og ler.