Ny anmeldelse etter Vikingposten-oppslag

Butikksjef Kari Noren hevder eier Steinar Bredesen beskylder henne for å ha stjålet 5000 euro under vareopptellingen.

Spaniaavisen

Publisert 4. juni 2010 08:12

ALBIR

– Det var ikke jeg som foretok vareopptellingen engang. Det var de tidligere eierne som gjorde dette i forbindelse med salget til Steinar Bredesen. Slik som han (Bredesen red. anm.) skriver dette i siste utgave av Vikingposten ser det ut som jeg har stjålet 5000 euro fra butikken. I dag leverer jeg inn anmeldelse på dette, sier Kari Noren.

Hun synes resten av oppslaget, der eier Steinar Bredesen kommer med sin kommentar om den betente situasjonen mellom eier og butikksjef på Helsekosten, bare er tragikomisk.

– Nå håper jeg rettssaken snart blir berammet, så får vi satt en sluttstrek for dette. Jeg har ventet ett år, og advokaten min sier det er tiden man må vente. Dette gjelder sykepengene Bredesen skylder meg. 5000 euro. I tillegg til at han skylder meg en og en halv månedslønn, sier Kari Noren.