Norsk markedsansvarlig på Hospital de Levante

Linda Sæther skal både markedsføre privatsykehuset overfor det norske markedet, og bistå norske pasienter som er innlagt der.

Spaniaavisen

Publisert 28. oktober 2010 19:05

BENIDORM

– Ja, det er travle dager. Men du verden så interessant. Stillingen min er nyopprettet. Jeg skal markedsføre sykehuset mot norske bedrifter og organisasjoner. I tillegg skal jeg bistå nordmenn som er innlagt på sykehuset, men vi har også en medisinsk tolk som hjelper her, forteller Linda Sæther.

Hun legger ikke skjul på at Hospital de Levante vil ha et bedre samarbeid med det norske miljøet nord på Costa Blanca. Derfor er også hun blitt ansatt der.

Les også: Nekter å hente moren (90) på sykehuset

– Jeg har tidligere jobbet både ved Alfaz del Sol og Solgården. Men det siste året har jeg vært hjemme i Finnmark for å stelle med min mor som ble alvorlig syk. Men nå er hun god igjen, og jeg er på plass i Spania, sier Linda og smiler.

Sykehuset som ligger i ”den engelske delen” av Benidorm har 400 ansatte. De har nytt og moderne utstyr, og samarbeider tett med den hollandske teknologigiganten Philips.

Les også: Nytt offer for snikskytter i Torrevieja

– Nå skal altså jeg rundt i det norske miljøet her oppe for å markedsføre Hospital de Levante. Og vi satser like mye på forebygging som behandling. Jeg gleder meg til å kunne representere dette flotte sykehuset, sier Linda Sæther.