Norges beste bokseproff møter ”Mike Tyson-dødar” i Spania

Leif Dolonen Larsen skal møte Danny Williams.

Spaniaavisen

Publisert 24. november 2011 06:50

VALENCIA

Danny Williams skapte stor oppstandelse i Storbritannia da han i 2004 slo Mike Tyson på knockout i fjerde runde. Kampen etterpå møtte han verdenseneren Vitali Klitschko. Da tapte Williams på teknisk knockout i åttende runde.

Norske Leif Dolonen Larsen møter altså nå en virkelig tøff motstander. I dag er Williams nummer 98 på verdensrankingen. Dolonen er nummer 175.

Trenger du hjelp til noe? Sjekk ut vår bransjeguide her

– Hvis Leif klarer å vinne kampen mot Danny Williams blir han sannsynligvis ranket mellom 75 og 78. Dette blir den desidert vanskeligste kampen Leif skal gå. Men arrangøren sier at vi har en 50/50 prosent sjanse for å vinne, sier manager Tor B. Krageboen til Vikingposten.

Kampen skal gå i Silla, like utenfor sentrum av Valencia. Stevnet der Leif og Williams er hovedkampen er fredag 2. desember. Arrangementet begynner ikke før klokken 23, og man regner ikke med at Dolonen går i ringen før nærmere klokken 01.30.

Her finner du over 30 boliger til salgs – sjekk ut prospektene

– Danny Williams er nok ikke like god som når han var på sitt beste for seks – sju år siden. Likevel har Williams gått fire kamper det siste året. Tre seire og et tap. Et par kamper til med seirer, så er Leif i toppsjiktet, og snart klar for en tittelkamp. Jeg mener dette er den beste kampen en norsk bokser har vært med i på mange år, sier Krageboen.