Nå blir det «køntri» på Costa Blanca

The European Highwaymen med tre konserter.

Spaniaavisen

Publisert 22. mai 2014 09:27

COSTA BLANCA

Artistene G.Thomas og Arly Karlsen i The European Highwaymen besøker Costa Blanca fra 21. til 28. mai for å holde tre konserter i området. 

De har turnert land og strand siden oppstarten i 2007. De har opptrådt på mang en countryfestival i Norge, Europa og USA også sammen med det det tredje medlemmet Ove Støylen. Alle tre har gitt ut en rekke soloalbum, solgt et mangfold av plater og hatt flere låter på hitlistene i flere land.

I 2010 kom deres første live-CD. I fjor ga de ut sin Nashville innspillte CD. Fra og med 1. januar i år valgte Støylen å gå ut av prosjektet for å gå egne veier. Arly Karlsen og G.Thomas kjører konseptet videre og kommer nå til Costa Blanca for å holde konserter i området. 

The European Highwaymen er nå godt igang med til å innta scener i Europa i 2014 med humor, historielåter og egne slagere. De tre konsertene som skal holdes på Costa Blanca er i Torrevieja, Albir og Rojales.

Les også: Norske komikere skal underholde på Costa Blanca i sommer

– Vanligvis kjører vi konserter med band, men på konsertene i Spania er det en akustisk setting. Vi lager en koselig «country-musikkhistorie-aften» med våre akustiske gitarer og countrystemmer, sier artisten G.Thomas til Vikingposten.

Han driver også et bookingbyrå i Norge, der han jobber med countryartister året rundt og tar inn mange store stjerner fra USA. 

Hvorfor konserter på Costa Blanca?
– Vår gode venn og bookingmann Geir Scheide i Viking Management inviterte oss ned og ville prøve vår countrymusikk i området. Veldig mange nordmenn og skandinavere er glad i country. Vi har litt tilknytning til Quesada da mine svigerforeldre har hus der som vi besøker i perioder. 

G.Thomas ser frem til å underholde folk på Costa Blanca. 
– Jeg gleder meg til koselige kvelder der vi formidler våre historier fra countrymusikkens verden. Det blir en fin ny opplevelse som vi helt sikkert vil gjøre igjen senere. Vi håper selvsagt at vi treffer endel nordmenn og ellers hyggelige mennesker. Utenom konsertene skal vi kose oss i solen og bare slappe av med litt sightseeing og sikkert endel shopping siden våre koner er med, sier G.Thomas og ønsker velkommen.

Konsertprogram: fredag 23. mai. Restaurant FU i Torrivieja. Lørdag 24. mai: Sun Palace Hotel i Albir. Mandag 26. mai: Klubb Quesada i Quesada (Rojales).

Alle konsertene begynner senest kl 21.00 og avsluttes mot midnatt.