Kommunen lager krøll for Kristian Valen-forestilling

…for nå er teateret i Torrevieja stengt.

Terje Aspdahl

Publisert 10. september 2015 09:45

TORREVIEJA

Forrige uke stengte kommunen byens teater Teatro Municipal. Det betyr at Kristian Valen-showet «Fra Hillevåg til Hollywood» må flyttes fra byens storstue i sentrum av Torrevieja. 

Forrige uke ble Teatro Municipal stengt for resten av året. Den nye kommuneledelsen henviser til at det aldri har foreligget noen åpningslisens for bygget, som alikevel åpnet i 2009. Det skal også være sikkerhetsmessige mangler ved teateret.

– Dette setter oss i en forferdelig vanskelig situasjon. Med kun én måned til Valen-show og Vikingposten sin jubileumsfest, må vi tenke nytt. Kommunen kan låne oss kulturhuset Virgen del Carmen, men her er det færre enn halvparten av de 650 plassene Teatro Municipal rommer, sier redaktør Terje Aspdahl.

Arrangør Erik Lidahl vet foreløpig ikke hvordan kabalen løses, men det jobbes med flere alternativer.
– Vi har måtte stoppe billettsalget for showet i Torrevieja 10. oktober, noe vi gjorde straks vi fikk vite om stengingen av teateret. Vi har solgt flere billetter enn det er plasser til i kulturhuset. Vi ser på både muligheten for å flytte arrangementet eller om det kan være en mulighet med to forestillinger i Virgen del Carmen. Men begge disse løsningene får en betydelig merkostnad, sier Lidahl.

Vikingposten sin jubileumsfest senere på kvelden ved restaurante Fu vil uansett gå som planlagt.

PS! Så snart det foreligger ny informasjon vil vi gå ut med den her på vår nettside.