Klar med ny messe på La Zenia

Denne helgen er det igjen tid for ”This is Spain Exhibitions” på Hotel La Zenia.

Spaniaavisen

Publisert 26. mai 2011 08:03

ORIHUELA COSTA

Christine Roche er igjen på plass med sin årlige ”This is Spain Exhibitions” sør på Costa Blanca. Hun prøvde seg med en tilsvarende messe i vår oppe i Albir, men det ble ingen stor suksess. Likevel er messene hennes nede i sør alltid sikre vinnere.

Publikum pleier å strømme til bodene. Og underholdningen kommer som perler på en snor fra klokken 12 til 15.30 på scenen både lørdag og søndag.

Årets utgave av ”This is Spain Exhibitions” blir arrangert over tre dager på Hotel La Zenia i Orihuela Costa, fra fredag 27. mai til søndag 29. mai. Det skal være gode parkeringsmuligheter ifølge arrangøren.

Blant årets utstillere finner vi markisebutikker, vannfilterprodusenter, kjøkken, svømmebasseng, alle slags tilbud innen skjønnhet og velvære, frisører, TV-systemleverandører, språkskoler, media, advokater, bilutleie, forsikring, restauranter og mye, mye mer.

Er du interessert i en god handel, eller kanskje du bare har lyst å gjøre noen annet enn å ligge på stranden? Da er en tur ned på messen være et godt alternativ et par timer en av de tre dagene.