Arkivet

Kjære leser, nå trenger vi din hjelp!


COSTA BLANCA

Før corona-pandemien stengte ned Spania rakk vi å gi ut én papirutgave. Siden har vi gitt ut syv fullverdige e-aviser og oppdatert nettavisen vår syv dager i uken - 24 timer i døgnet.
Det har vi gjort fordi det er i krisetider at journalistikken vår virkelig trengs. Vi har tatt vårt samfunnsoppdrag på alvor.

Nyhetene blir lest. Den siste måneden har vi hatt 217.621 brukere og 1.707 millioner sidevisninger på nettsiden vår. Det er ny rekord, og ingen skandinaviske aviser her nede er i nærheten.
Over 3000 har hver uke lastet ned vår PDF-avis. 

Problemet er at  vi har mistet over 90 prosent av omsetningen og har gått til permitteringer. Mange av våre kunder er stengt ned og har ingenting å annonsere.
Vi har brukt av egenkapital og oppsparte midler for å bringe nyhetene videre, og vi har vært ute og laget reportasjer fra dagliglivet i de syv ukene med portforbud.

Underveis har vi fått mye støtte, kjærlighet og heiarop. Det setter vi utrolig pris på, men det er ikke nok når faste utgifter skal betales.

I 20 år har vi formidlet nyheter til skandinaver med et hjerte for Spania og særlig for Costa Blanca, og vi har gjort det gratis. Det ønsker vi å fortsette med i visshet om at Vikingposten og Spaniaavisen betyr så mye for så mange.

Nå ber vi om et lite bidrag fra de som føler for det og setter pris på den jobben vi gjør, slik at vi fortsatt kan bringe nyhetene videre fra det Spania som vi alle har sånn sansen for. 

Du kan bruke vår spanske konto:
ES18 2038 6023 6860 0048 1328 (Skandinavisk Noticias S.L).

Merk beløpet gave, frivillig abonnement, støtte eller hva du føler for. 

Hilsen
Terje Aspdahl,
redaktør

Her kan du lese våre aviser gratis - også de som er laget under corona-krisen

Les mer om:

Nyheter