Juniorgolfere fikk kanonforhold i Alicante

Huseby og Hankø Golfklubbs beste sju juniorspillere har sist uke vært på treningsleir hos sin egen Carlo Nissen i Mutxamel.

Spaniaavisen

Publisert 17. februar 2010 19:02

ALICANTE

Under gode forhold på Costa Blanca like nordøst for Alicante, i Mutxamel, har spillerne spilt på golfbanen Bonalba.

– Jeg har feriebolig her inne på banen. Derfor er det ekstra moro å ta imot medlemmer fra klubben min hjemme i Norge. Men det har vært slitsomt. Spillerne skal ha alt lagt godt til rette, med både bespisning og spilletid på banen. Vi er sju spillere, en pro og en del ledere. Totalt er vi 14 stykker på denne treningsleiren, forteller Carlo Nissen til Vikingposten.

Les også: Spanias eneste norske golfcoach

Nissen er svensk men har bodd mange år i Norge. Like over grensen i Østfold. Men Nissen er også en lidenskapelig golfspiller, De unge spillerne fra Østfold hadde virkelig værgudene på sin side. Da de reiste hjem søndag, åpnet himmelens sluser seg og golfspill ville vært umulig.

Les også: Her finner du golfbanene

– Spillerne hadde fire flotte dager på golfbanen, under ypperlige treningsforhold. De spilte sin første runde onsdag, og siste lørdag. I mellomtiden ble det slått noen golfballer på banen fra juniorene våre. En av dem spiller faktisk på det norske juniorlandslaget, forteller Nissen.