Golfturneringen ble en suksess

På Lo Romero Invitational i Pilar de La Horadada - se flere bilder her.  

Spaniaavisen

Publisert 13. november 2015 09:00

PILAR DE LA HORADADA

Oppegård golfklubb og Sverre Erland Sonesen sto bak venner og venners venner-turneringen.

På fredagen var det lek og moro med oppvarmingsrunder på La Roda golfbane, og 28 deltakere. En liten premie ble også utdelt, men det var på lørdagen selve turneringen fant sted.

—Alle var fornøyde, og folk satte stor pris på initiativet til denne turneringen. Det var et vellykket arrangement, og spennende til siste slutt. På kvelden var det premieutdeling, og middag. Det ble utdelt alt fra litografier til vin og cava. Noen premier fra hovedsponsoren, Nordea, ble det også, forteller Sonesen.

Sett denne? Jorun og Oddvar er 90 år gamel – de spiller golft to ganger i uken

40 personer deltok. Closest to pin ble Henning Kyvåg, Longest drive dame ble Margareta Berthag og longest drive herre ble Norbert Spanol. Sammenlagt ble Ingun Aulom vinner av dameklassen med 38 poeng, mens Margareta Berthag og Nina Braathen fikk 36 poeng.

I herreklassen ble Ulf Berthag vinner med 41 poeng, Roy Arne Kanth kom på andre plass med 38 poeng og Norbert Spanol, Filip Lie og Lasse Sommervold fikk alle 36 poeng. 

—Vi gleder oss til neste år, og har allerede begynt å planlegge neste års turnering. Jeg oppfordrer folk til å melde seg inn i Facebook-gruppa vår, Lo Romero Invitational, og melde seg på til neste år. Medlemmer av arrangør, Oppegård golflkubb, vil bli prioritert, men det er en åpen turnering og bare til å melde seg på. Velkommen tilbake neste år, sier Sonesen.