Flyttet bedriften fra Trondheim til Albir

Valgte Costa Blanca foran Costa del Sol.

Spaniaavisen

Publisert 2. oktober 2014 08:01

ALBIR

Digi Publishing AS er et publiseringsselskap som selger og utvikler ulike løsninger for digitale medier til selskaper og bedrifter i Norge og Sverige. I sommer etablerte det seg i Albir.

Digi Publishing AS består en gruppe mennesker med bred erfaring innen markedsføring. De er et av Norges raskest voksende publiseringsselskap med ulike løsninger for digitale medier. Selskapet har spesialisert seg innen utvikling og salg av publiseringsapplikasjoner for bedrifter på Facebook og mobil. Tidligere hadde de hovedkontor i Trondheim, men i juli flyttet de selskapet til Albir.

Daglig leder Albert Vingsnes startet Digi Publishing i 2012 sammen med sin bror og de eier 50 prosent hver av selskapet.

På jakt etter feriebolig i Spania? Sjekk ut disse prospektene først

Vingsnes sier til Vikingposten at de bestemte seg for en tid tilbake å jobbe i flere markeder samtidig. Etter en grundig research falt valget på Albir.

– Vi hadde i utgangspunktet tenkt å etablere oss på Costa del Sol hvor vi hadde et nettverk fra før, men fikk tips om at Costa Blanca kunne være en bedre destinasjon. Ikke minst på grunn av mulighetene til å utvide vårt marked da det er flere nasjonaliteter som bor her. Og for ikke å glemme miljøet og den norske skolen som gjør det lettere for familier som jobber for oss å etablere seg her. Det gjør at vi kan tilby en totalpakke for våre medarbeidere, sier Vingsnes.

Digi Publishing AS har med seg de fleste av medarbeiderne fra Trondheim. Noen har blitt i igjen og jobber for en miniavdeling av selskapet. Syv selgere og to faste webdesignere samt en freelancer jobber nå i Albir.

– Vi har kontorplass til 18 selgere og ansetter stadig nye medarbeidere. Vi selger ingenting til det lokale markedet, men ringer herfra til potensielle norske og svenske kunder. Vi har også planer om å starte opp i England om kort tid. Da vil vi ansette engelske selgere som arbeider fra kontoret her i Albir, sier Albert Vingsnes som stortrives og angrer ikke et sekund på at han flyttet bedriften fra Trøndelag til Costa Blanca.