Denne juleskinken kan bli din

Det eneste du må gjøre er å tippe riktig vekt på skinken.

Spaniaavisen

Publisert 19. november 2014 22:00

TORREVIEJA

Spekeskinke er tradisjonell spansk julemat, og vi skandinaver elsker den også. Vår samarbeidspartner i julekonkurransen er slakteriet Carnicos Rios. I år er det åttende året familiebedriften bidrar med en juleskinke som er håndplukket til Vikingpostens uhøytidelige julekonkurranse.

– Jeg har ventet at dere skulle ta kontakt. Jeg synes det er en morsom greie og for oss har dette blitt en tradisjon, sier Pepe Rios.

Julen er høysesong og travel for familiebedriften på industriområdet Casa Grande i Torrevieja.

– Vi har enda ikke fått inn noen bestillinger på julemat, men det vet vi kommer. Våre kunder vet vi tar inn nok julemat før jul og det er sjelden vi ikke kan hjelpe skandinaviske julekunder med akkurat de varene de måtte ønske. Vårt lager er stort og variert, sier slakter Pepe.

Trenger du frisør, forsikring eller flyttebyrå? Du finner oversikten i vår bransjeguide

Nytt hos slakteren er at de blant annet har ryddet og omorganisert i butikken.

– Vi har gjort det lettere for våre bevegelshemmede kunder å ta seg frem. Vi har også startet med ferdigpakket kjøtt, da det fjerner de lange køene og gjør handelen hos oss smidigere. Vi vil innen kort tid også ferdigstille vår nye vinkjeller. Her vil våre kunder kunne finne de litt bedre vinene på markedet. Stikk innom oss og gi oss gjerne en tilbakemelding om du mener det er noe vi mangler eller kan gjøre bedre, oppfordrer slakteren.

– Nå har vi har veid årets skinke, og håper som vanlig mange av Vikingpostens lesere vil være med å tippe vekten. Det må som alltid være tre desimaler etter komma, så det er nok vanskelig å tippe helt riktig selv om mange har vært fryktelige nær tidligere, sier Pepe Rios.

Vil du være med på trekningen av årets skinke gjør du det slik: Tipp vekten på skinken. Svaret skal være med tre desimaler. Det kan bare leveres inn én kupong/epost fra hver husstand per uke. 

Levér eller send kupongen til Vikingposten, C./ Joaquin Chapaprieta 26 B, 03181 Torrevieja innen 15. desember. 
Eller send e-post til jeanette@vikingposten.no med overskriften JULESKINKE 2014. 

Den som kommer nærmest vekten på skinken vinner. Vi deler også ut noen hyggelige overraskelser til de som kommer nest nærmest. Vinnerne blir offentliggjort i Vikingpostens siste utgave før jul, 18. desember.

PS! Premiene blir levert på Costa Blanca. Befinner årets vinner seg andre steder, sørger vi for å ta vare på premiene til det blir en anledning til å hente den.