De hadde ekstra grunn til å feire

I 2000, samme året Vikingposten så dagens lys, ble Rainbow-vokalist Lars Kristoffersen kjæreste med sin Rita i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 14. oktober 2015 22:33

TORREVIEJA

Lørdag feiret de kjærligheten under Vikingpostens jubileumsfest.

– Jeg husker jeg skrev en lapp hvor jeg fortalte eksen min det var slutt og pakket sakene mine i Norge og reiste ned hit til Torrevieja for å være sammen mannen i mitt liv. Det har vært fantastiske år som har gitt oss tre barn. Nå er det kjempehyggelig å være tilbake her å feire Vikingpostens 15 år, men vi har også vårt eget 15-årsjubileum å feire. Vi har mange fine minner fra Torrevieja, sier Rita Kristoffersen.

Mannen Lars og Roy Morten Andersen i Rainbow bidro med musikalsk underholdning sammen med trønderbandet Bohemen under jubileumsfesten lørdag kveld.

– Vi har kost oss både på scenen og med god mat og hyggelig i selskap, sier Lars Kristoffersen, som for øvrig er ute med ny solo-CD med tittelen «På egne ben».