NYHETER

110 nye lyspunkt i urbanisasjon

Kommunen fornyer til et mer miljøvennlig alternativ, sparer energi og euro.


ALFAZ DEL PI

Alfaz del Pi kommune fullfører renoveringen av den offentlige belysningen i urbaniseringen Belmonte i gatene Riu Ebre, Riu Racons og Ocre, samt deler av gaten Camí Sendero Tossal Roig. 

110 toppmoderne solarmaturer er nå satt opp til en investering på 237.000 euro. 

– Målet er å øke energibesparelser og effektivitet, redusere strømregningen og favorisere reduksjon av forurensning, sa ordføreren i Alfaz del Pi Vicente Arques, i forbindelse den tekniske befaringen.

Byrådene for byplanlegging og  tekniske tjenester, Toni Such og Oscar Pérez, samt kommunearbeidere og teknikere fra Albir-selskapet SRS Consultoría Técnica S.L var også til stede. Selskapet er ansvarlig for både gjennomføring og kvalitetssikring av prosjektet. Arbeidene som var planlagt å ta tre måneder ble gjennomført på kun fire uker.

Det nye kommunale offentlige belysningsnettet, med LED-teknologi, gir en reduksjon i C02-nivåer med hele 76,8 prosent.

Dette tiltaket er også knyttet til strategien for bærekraftig og integrert byutvikling -EDUSI- «L’Alfàs Territorio Saludable» som innebærer en investering på 10 millioner euro, fem av dem fra EU.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.