Yngst på fotballskole i Albir

- men Magnus (9) storkoste seg med de store gutta!

Spaniaavisen

Publisert 14. juli 2011 09:39

ALBIR

18 unge norske fotballspillere deltok på fotballskolen i Albir, og både arrangør og ikke minst deltakerne har vært fornøyde. En av dem som like skolen best var den yngste deltakeren, Magnus Thorsvik fra Hommelvik i Sør-Trøndelag.

– Dette er moro. Jeg har lært å forsvare med både innsiden og utsiden av foten. I tillegg har vi spilt mye fotball. Men det har vært varmt å spille her. Etter treningen er det godt med et bad. Da bader vi i et stort svømmebasseng like ved banen her, sier Magnus Thorsvik til Vikingposten.

Les også: Nordmenn låner til bolig i Spania som aldri før

Dagene til spillerne har bestått av trening om formiddagen, fra klokken 10 til cirka 11.30. Etterpå har det vært bading og spising, før man igjen har hatt en treningsøkt på banen i Albir.
Det er Solgruppen som har arrangert fotballskolen.

– Dette er den aller første fotballskolen vi i Coerver er med på i Spania.
Vi hadde plass til 30 deltakere, men fikk ikke mer enn 18. Egentlig ganske greit når det er et prøveprosjekt. Hjemme i Norge jobber vi hele året med Coerver. Det blir treninger hver dag med forskjellige klubber. Vi jobber i hele Trøndelag, og blir leid inn av de ulike klubbene i kretsen. Her i Spania har vi hatt noen fine dager. Vi er blitt godt kjent med spillerne, og så har vi virkelig kost oss i det flotte været, sier trener Ole Landfald.

Les også: Lang, lang kø for å se VM-troféet i Torrevieja

Eneste skår i gleden for fotballspillerne er at de måtte trene hele uken på kunstgress. Det var visstnok ikke mulig å få leid seg inn på en av de få naturgressbanene i området rundt Alfaz del Pi.
Men det gode været veide opp for dette, ifølge trenerne.