William i Ole Ivars gleder seg til jubileumsfestene

Ole Ivars og Solgruppen lover overraskelser og to storslåtte jubileumsfester 3. og 5. november.

Terje Aspdahl

Publisert 22. oktober 2014 21:32

TORREVIEJA

Mandag 3. november er det restaurante Arroceria Del Sarmiento som tar imot 50-års jubilerende Ole Ivars og onsdag 5. november blir det stor dansegalla i Benidorm Palace.

– Jeg gleder meg kanskje spesielt til dansefesten på restaurante Arroceria Del Sarmiento. Det blir nesten som å holde konsert i mitt eget nærmiljø. Jeg har selv hus i Torrevieja-området og har feriert mye der de siste årene. Men Ole Ivars har aldri opptrådd sør på Costa Blanca. Det skal bli moro og treffe de fastboende og overvintrende skandinavene her. Dette blir også en mer intim dansefest hvor vi kommer tett på publikum. Det liker vi godt, sier William Kristoffersen til Vikingposten.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

Ole Ivars har hatt et travelt jubileumsår bak seg.
– Det har vært et formidabelt år. Det har vært stor oppslutning og mye folk overalt hvor vi har vært innom. Nå gleder vi oss å avslutte året med våre venner i Spania, sier Kristoffersen.

– Jeg må legge til at for første gang får vi med oss dansere fra Benidorm Palace under gallaen der. Så vi har en koregrafi å øve inn sammen med proffe dansere i Benidorm. Det blir spennende.

Markeds- og produksjonsansvarlig Anita Elisabeth Bekken i Solgruppen var selv innom restaurante Arroceria Del Sarmiento for å sjekke at alt er klart før dansefesten.

– Etter D.D.E.-konserten og alle som ikke var fornøyd med serveringen ville jeg forsikre meg om at dette vil gå bra. Jeg har selv spist menyen som blir servert her. Det er en 3/4-retters kjøttrett som var helt super. Det er samme menyen til alle, så ta kontakt om du ikke spiser kjøtt. Dette vil være et annet arrangement enn D.D.E.-konserten. Maten vil bli servert ved bordene og dørene er stengt for alle andre enn de som har bestilt jubileumsmiddag sammen med Ole Ivars og Tore Strømøy. Jeg vil også ta med egne skandinavisk talende kelnere fra Solgruppens kafé i Albir. Alt ligger til rette for en intim kveld med Ole Ivars her på restaurante Arroceria Del Sarmiento, sier Anita Bekken.

– Det er et jubileum for både Ole Ivars og for oss i Solgruppen som feirer 20 år. Derfor oppfordrer vi andre som har noe spesielt å feire denne kvelden å melde fra enten direkte til oss eller gjennom Vikingposten. Så kan vi gjøre litt ekstra stas på jubilantene, sier Bekken.