Visekveld i Torrevieja med unge, norske talenter

Elever ved Den Norske skolen i Rojales holder norsk visekveld i sjømannskirken tirsdag 13. mars. Programmet spenner fra Einar Skjæråsen til Dum Dum Boys.

Terje Aspdahl

Publisert 9. mars 2012 07:25

QUESADA

Det er ikke noe nytt at det er konserter i sjømannskirken. Det nye med denne konserten, er at det er elever ved skolen i Quesada som står for underholdningen. Primus motor er musikklærer ved skolen Frode Farstad.

– Jeg fikk ideen om en visekveld under konserten med Karoline Krüger og Sigvart Dagsland. Samtidig vet jeg vi har noen flotte talenter ved skolen.
De viste seg frem på jubileumskonserten til skolen i oktober i fjor, forteller Frode Farstad.

Les også: Ønsker flere skandinaviske nabovakter for politiet i Rojales

Nå blir det norsk visekveld med et vidt spekter av sanger fra kjente og kjære artister fra Norge. Det blir smakebiter fra Einar Skjæråsen til Dum Dum Boys.
Elevene både gruer og gleder seg til konserten. De øver for harde livet frem mot tirsdagen.

– Det var nok en slags frivillig tvang når vi ble spurt om å være med. Men det er veldig hyggelig å bli spurt, sier Susanne Mariell Eriksen Lindstrøm til Vikingposten. Hun er elev i 7 klasse.
I alt er det ni elever som deltar under gratiskonserten. De er fra 6.
klasse i grunnskolen til 1. klasse på videregående linje.

Her finner du vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Nå oppfordrer de alle i nærmiljøet om å ta turen til kirken og overvære visekvelden.
– Vi håper mange kommer. Det hadde veldig gledelig om flere enn foreldre og elever ved skolen tok turen til kirken på La Siesta, oppfordrer Frode Farstad.