Ving satser på Costa Blanca

Turoperatør lanserer både miniferie, langweekend og ordinær ferie.

Spaniaavisen

Publisert 2. april 2014 14:51

COSTA BLANCA

Costa Blanca med Alicante, Albir og Benidorm er nemlig blant sommerens nyheter hos turoperatøren når de nå lanserer pakkereiser med fleksible ferielengder til sol- og bad-reisemål fra Norge.

– I dag bruker man fort nesten like lang tid på å sitte i kø på vei til hytta på fjellet i helgen som å fly til varmen for et par dager. Å sette seg på flyet for noen dager, vekk fra regnvær, skittentøyvask og foreldreutvalgsmøter blir stadig mer populært. Ofte er det ikke mere enn et par dager på stranden med sol og sommer og avslapning som skal til, og batteriene er ladet igjen, sier Sophie Frisholm, presseansvarlig i Ving.

Skal du ha leiebil i Spania? Det finner du rimelig her – med gratis norsk servicetelefon

Selskapet endrer tilbudet i tråd med nordmenns reisevaner og tilbyr enda større valgfrihet for kundene.

Foruten Costa Blanca er Malaga på Costa del Sol med blant nyhetene til Ving denne sommeren.

– Costa Blanca har noe for enhver smak. Alicante ligger perfekt til ved Middelhavet. Her finner du alt du kan forvente deg av en storby samt en hel rekke fantastiske strender. Benidorm er kanskje Spanias absolutt mest populære ferieby. Hit kommer nærmere 10 millioner turister hvert år for å nyte solsikkert klima og fine strender. Albir er en trivelig kystby med genuint miljø og gode restauranter og barer, uttaler Frisholm.