Foto: Vicente Martinez
HELSE OG FORBRUKER

Vin- og gastronomi­messe i Alfaz del PI

For første gang.


ALFAZ DEL PI

El Parque de los Eucaliptos i Alfaz del Pi vil lørdag være vertskap for den første «Nit del Vi», en vin- og gastronomimesse arrangert av Facebook-gruppen «Comer BBB», selskapet «DatUp Events» og organisasjonen «la Asociación de Comerciantes y Empresarios i Alfaz del Pi» (COEMPA), i samarbeid med kommunen.

Filosofien til «Nit del Vi» er å synliggjøre den rike lokale gastronomien sammen med spanske vinprodusenter.

Det er planlagt deltakelse av 50 vinprodusenter fra 20 steder i Spania, som under messen vil presentere 150 forskjellige viner, cavaer og vermuter. 

I tillegg vil et titall barer og restauranter i Alfaz del Pi tilberede tapas og presentere ulike oster, pølser og søte produkter.

Inngangen til «Nit del Vi» er gratis. Ved ankomst må deltakerne kjøpe bonger som senere kan byttes inn i drikke på de forskjellige standene som er installert. 

Bonger kan kjøpes på forhånd på Cañas&Coffee og Oficina de Seguros Catalana Occidente i Alfaz del Pi. 
  I Albir er det Zeblack, turistinformasjonen i Albir, The Royal BBQ, Sprint Bar og Atmósfera Sport Albir hvor det kan kjøpes bonger på forhånd.

Arrangementet vil inneholde levende musikk fra orkesteret Babylon.

Det er satt opp gratis buss fra Eukalyptus-parken til kulturhuset i Alfaz del Pi med avgang klokken 24.00 og 01.00.  

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.