Ville ha større rumpe - endte på akutten

42-årig kvinne opererte litt på siden av loven på Costa Blanca...

Spaniaavisen

Publisert 21. mars 2014 16:28

ALICANTE

En kvinne på 42 år ble anholdt av Nasjonalpolitiet i Alicante etter å ha utført estetiske behandlinger, uten å være kvalifisert.

Kvinnen fra Colombia leide et rom hos en frisør ved stranden i San Juan (Alicante). Der skal hun ha utført forskjellige behandlinger som hun skal ha krevd opptil 1000 euro for. Kvinnen har ingen medisinsk utdannelse, og innehaveren av salongen skal ikke ha hatt kjennskap til hva kvinnen drev med.

Politiet ble oppmerksom på kvinnens aktiviteter da hun ble anmeldt i februar, av en uheldig pasient som ønsket større rumpe.

Hun oppsøkte 42 åringens "klinikk" og fikk der sprøytet inn et ukjent stoff, for å gjøre bakenden større. Etter noen dager fikk hun feber og vondt i rumpa, hun tok derfor kontakt med den anklagede kvinnen igjen. Denne svarte at dette var helt normalt, og at dette ville gå over om noen dager. 

Leiebil i Spania får du rimelig her – med gratis norsk servicetelefon

De ble enige om et nytt møte og den anklagede behandleren ga henne en antibiotika-injeksjon, og ba pasienten ta mer antibiotika i tablettform hjemme.

Den uheldige kvinnen ble slett ikke bedre og måtte oppsøke akutten hele åtte ganger. Ved et av tilfellene måtte legene foreta en akuttoperasjon. Men man kjenner fortsatt ikke til hvilket stoff hun fikk bakenden sprøytet full av.

42-åringen er nå sluppet fri, men kan vente seg et oppgjør med det spanske rettsvesenet.