Vil trappe ned og selge reisebyrået

Etter 20 år med reisebyrået SAGA Travel i Torrevieja teller innehaver Eva Christensen (67) på knappene.

Terje Aspdahl

Publisert 1. april 2011 07:29

TORREVIEJA

– Vi startet opp byrået i hagen for 20 år siden. Med lang ledning til telefonen og en kulepenn. Det har vært en rivende utvikling på disse årene. Etter et langt arbeidsliv drømmer jeg om å kunne jobbe kun noen dager i uken. Derfor håper jeg at noen kunne tenke seg å ta over reisebyrået i samme ånd vi har drevet det til nå. Samtidig ser jeg for meg å kunne jobbe her, men uten det samme ansvaret jeg har hatt til nå, sier Eva Christensen.

Les også: Nå er det billig å reise til Kanariøyene

Etter Internettet gjorde sitt inntog har arbeidsoppgavene forandret seg mye på 20 år. Men reiselivsveteranen ser fortsatt et stort behov blant kundene at man kan fortsatt bestille billetter over disk og ikke bare på nett.

– Jeg opplever at mange kommer tilbake etter noe tid med egenbestilling over Internett. Blant annet velger kundene å bestille sine cruisereiser her. Det kan være mange fallgruver når man bestiller cruise selv. Alt fra hvilken lugar du får, til hvilke måltider du vil ha med i prisen, sier Christensen.

Nye boliger på plass i vår boligportal – ta en titt her 

Ekteparet Synnøve og Leif Carlsen har tilbrakt høsten og våren de siste 12 årene i Torrevieja. – Det har alltid vært greit å stikke innom å bestille billettene våre her. Men akkurat i dag er vi her for å få litt informasjon om den nye flyplassen. Billettene til vår neste tur til Norge har vår datter bestilt. Vi får håpe SAGA Travel består, om da med nye eiere. Vi oppholder oss her høst og vår.
Vinteren går vi på ski i Norge, sier Leif Carlsen.

– Det er et behov for et norsk reisebyrå. Det ser jeg på alle de som stikker innom oss, avslutter Eva Christensen.