Vil stoppe rykteflom

Torrepost i Torrevieja lever i beste velgående.

Terje Aspdahl

Publisert 6. desember 2012 09:42

TORREVIEJA

Gry Anette Kolstad og Kjell Isaksson har drevet firmaet Torrepost i åtte år. Nå er de opprørt over rykteflom om at de er konkurs og ikke har betalt skatter og avgifter.

I vår ble de foreldre for første gang og valgte å fortsette data og datatilbehørforretningen hjemmefra. Det har ført til rykter om konkurs, og om at de ikke har gjort opp regningene sine. Dette avkrefter Gry Annette Kolstad.

Les også: Knalltall for Torreviejas boligmarked

– I forbindelse med familieforøkelsen og at samboer Kjell har hjerteproblemer, valgte vi å flytte hele butikken hjem. Det angrer vi ikke på et sekund. Etter åtte hektiske år med butikkdrift både ved det skandinaviske senteret Gallerian, og sist på industriområdet Casa Grande, er det deilig å kunne kombinere butikkdriften med å være småbarnsforeldre, sier Gry Anette Kolstad til Vikingposten.

Finn telefonnummer og hjemmeside til næringsdrivende på Costa Blanca her

– Da vi fikk lille Mia forandret livene våre seg veldig drastisk. Nesten ni år med jobb 12-15 timer om dagen holder. Nå er det Mia som står i fokus. I tillegg har Kjell fått beskjed av legen om ikke å stresse. Stress kan være fatalt for hans helse. Vi er så heldige at vi ikke nødvendigvis må ha en butikk for å drive vår virksomhet. Med hjemmekontor gjør vi akkurat det samme, bare per telefon og internett. I tillegg har vi et dataverksted på Scandinova i Avenida Paris 50, hvor vi møter kunder etter avtale. Det fungerer veldig greit.

Hele denne saken kan du lese i denne ukens Vikingposten her