Vil stifte Ap-laget Costa Blanca Syd i Torrevieja

I fjor høst startet Ap lokallag i Alfaz del Pi,  Arbeiderpartiet Costa Blanca Nord. Nå er lokallaget Costa Blanca Syd i startgropen.

Terje Aspdahl

Publisert 12. februar 2009 08:16

TORREVIEJA

Tirsdag inviterer initiativtakerne Per Neskleiv (72) og Ola Hansen (65) til ”Politisk kafé” på det skandinaviske senteret ”Gallerian” i Torrevieja.

Intensjonen er klar. De vil stifte lokallag for Ap også syd på Costa Blanca.
Per Neskleiv har vært medlem av Arbeiderpartiet store deler av livet, flere av årene som bydelspolitiker på Stovner i Oslo. Nå er han fastboende i Saltbyen.
– Dette har jeg ventet på lenge, endelig ser det ut som vi skal komme i gang, sier Ap-veteranen.

Les også: Ett lokallag ikke godt nok

Ola Hansen har vært leder i Arbeiderpartiets bydelslag på Santhanshaugen i Oslo i en årrekke og har hatt verv som fagforeningsleder og hovedverneombud.
– Å starte et lokallag for Ap her har jeg sett frem til. Etter jeg traff Per Neskleiv har planene blitt mer realistisk. Vi hadde nok startet før om vi hadde truffet hverandre tidligere, sier Ola Hansen til Vikingposten.

De to er spente på responsen tirsdag, og trenger minst ti personer for å danne et interimsstyre. – Med så mange Arbeiderparti-medlemmer her på kysten, bør dette absolutt være liv laga, mener Hansen.
– Vi vil være et bindeledd for nordmenn, enten de er her for lengre eller kortere tid, til moderpartiet i Norge. Ikke minst ser vi et stort behov for å hjelpe folk når det gjelder trygdespørsmål. Dem er det mange av, fastslår Per Neskleiv.

Les også: Ap-suksess fra første dag

– Møt opp, det hjelper ikke å klage og syte over en kopp kaffe. Vil man ha forandringer må man engasjere seg. Stikkord er tilbakemelding til Oslo Ap. Vi blir underlagt de og det er der vi kan utøve press når det er noe vi vil forandre, oppfordrer Per Neskleiv og Ola Hansen.

PS! "Politisk kafé" varer fra klokken 13-16. Og kaffen er gratis…