Vil satse på fotballskole i Spania

Det blir mye pendling på Raymond Kvisvik når Fredrikstad-spilleren etablerer fotballskole i Spania.

Spaniaavisen

Publisert 26. september 2009 06:44

COSTA DEL SOL

I februar håper Kvisvik å være i gang med fotballskolen som skal bli et ben å stå på når fotballkarrieren er over.  Ideen om en fotballskole i Spania kom via firmaet Cotoreal som planlegger en norsk resort på den spanske solskysten, i Marbella.

– Der vil det bli bygd opp fasiliteter som gjøre at vi kan ta i mot alt fra alderbestemte lag og opp til elitelag. Min oppgave blir å være tilrettelegger og koordinator for skolen. Og som sagt blir det ”pakker” for både breddefotball og eliten. Klimamessig er forholdene her nede nær det optimale, sier Kvisvik til Demokraten.

– Vi har tatt mål av oss til å komme i gang allerede i februar neste år. Så langt det lar seg gjøre vil jeg selv være til stede. Det blir nok en del pendling mellom Spania og Norge i denne sammenheng. Jeg ser for meg en skole der den tekniske treningen med mye balløvelser blir prioritert. Eller for å si det på en annen måte. Vi kommer ikke til å utstyre deltakerne med pulsklokker. Denne type trening kan man gjøre her hjemme på berget, sier Kvisvik.