Vil samle skandinaver til bingo og dans

Svenske med nytt initiativ på Costa Blanca.

Terje Aspdahl

Publisert 5. januar 2012 09:21

TORREVIEJA

Svenske Magnus William hadde kun vært i Torrevieja på ferie. I april tok han med kona og datteren og flyttet hit. Nå vil han samle skandinavene over god mat, bingo og dans til kjente ”svensktoppar”.

– Vi tok en sjanse og flyttet ned i april. Etter å ha blitt litt kjent i området og sett hva som tilbys av underholdning, mener jeg at bingo er noe som mangler for alle skandinavene her på Costa Blanca. Mens britene har flere liknende tilbud finnes det ikke for alle skandinavene. Vi satser nå på både god mat i form av buffé, tradisjonell bingo og ikke minst dans til levende musikk, forteller Magnus William til Vikingposten.

Les også: Bareier kan få fire års fengsel for å ha støyplaget naboene

Torsdag 12. januar er premieren på bingo med dans og sving. Det hele vil foregå på Filton-senteret på Los Balcones, noen hundre meter forbi sykehuset i Torrevieja.

– Området her på Los Balcones er flott, og selv om det ikke bor så mange skandinaver her, tror jeg beliggenheten og lokalene vil være ideelle for dans og bingo. Lokalet kan ta imot nesten 300 gjester, og med et topp svensk band bør det ligge til rette for noen hyggelige torsdager fremover. Jeg vet både nordmenn og svensker er glad i ”svensktoppar”, derfor har vi fått et ekte svensktoppband til å spille for oss. I Sverige het de Snowstorm, og har flere godt kjente slagere på repertoaret. Når de opptrer i Spania har de skiftet navn til det mer spanskklingende Los Gringos, sier William.

Her finner du telefonnumre og epostadresse til næringsdrivende på Costa Blanca

Inngangsbilletten vil koste 15 euro. Da får man både drikke, mat og swingende musikk…
– Man får en god buffé, ellers er det et glass drikke til maten. Siden det blir matserveringen oppfordrer jeg de som vil ta turen å ringe og bestille plass. Den er ikke bindende, men det er greit å få en oversikt når man skal lage i stand mat, sier Magnus William.