Vil lage TV-dokumentar om nordmenn på Costa Blanca

I dag er det audition.

Spaniaavisen

Publisert 1. september 2014 19:53

ALFAZ DEL PI

Produksjonsselskapet Tellus Works skal produsere dokumentaren. Bor du på Costa Blanca så kan du nå bli en av de som får muligheten til å delta i dokumentaren. TV-dokumentaren skal handle om livet til nordmenn som bor og oppholder seg på kysten av Costa Blanca. 

2. september, i dag altså, på ettermiddagen er det audition i restaurant Bessi i Albir. Produksjonsselskapet ønsker å komme i kontakt med familier og personer som oppholder seg i området i kortere eller lengre perioder eller som er fastboende.

Styrk Jansen i produksjonsselskapet Tellus Works sier til Spaniaavisen at de utvikler nye prosjekter hele tiden. Ideen til prosjektet kom fra Vegard Th. Olsen som for tiden bor på Costa Blanca og Nina Sandvik Turbækmo som bor i Albir.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Olsen er kjent under artisnavnet Vegard «Short Cut» Olsen, og er artist og programleder. Han ble kåret til Årets artist av VG-lista Topp 20 i 1997. Olsen har vært tv-programleder for blant annet VG-lista Topp 20 på NRK1 og programserien Migrapolis.

– Jeg synes det virker som et interessant og spennende prosjekt som fremdeles er på idéstadiet. I første omgang blir det å skaffe personer som ønsker å være med. Vi har fått en enorm respons. Jeg reiser derfor til Albir for å få en oversikt over hvem som har meldt seg og hva vi kan gjøre ut av det. Vi kommer da også til å gjøre ytterligere research, sier Styrk Jansen. 

Jansen sier at når prosjektet er ferdig utviklet blir interessen sjekket hos diverse TV-kanaler som produksjonsselskapet deretter har møter med for å diskutere konseptet. Derfor kan han per i dag ikke si noe om hvem som skal sende dokumentaren og når. 

– Hvis det viser seg at det er mange spennende og interessante mennesker, historier og miljø å følge, kan det også være aktuelt å produsere en serie. Vi gjør tross alt dette for seerne og er derfor på jakt etter givende historier. Min generelle erfaring er at dette er gøy og morsomt å være med på, sier Jansen og ønsker velkommen til audition i Albir.