Vil ha deg med på Liverpool-fest i Torrevieja

Ian Gully vil ha med så mange skandinaver som mulig når gamle Liverpool-helter spiller oppvisningskamp i Torrevieja lørdag.

Terje Aspdahl

Publisert 28. november 2008 13:25

TORREVIEJA

De gamle "tippekampstjernene" skal spille vennskapskamp mot FC Torrevieja, og det er supporterklubben til det lokale fotballaget som står bak veldedighetskampen. Alle pengene som kommer inn vil gå til FC Torrevieja. De kommer godt med i en slunken klubbkasse.

– Vi håper på rundt 3000 tilskuere lørdag. Pengene vi får inn vil komme godt med. Vi merker det er nedgangstider på tribunene når vi spiller. Det er nok på grunn av finanskrisen, sier pressetalsmann for Torry Army, Ian Gully.

Men det er ikke pengene som er drivkraften til kampen denne gang. Ønsket har vært å sveise alle de forskjellige nasjonene sammen i en så sammensatt kommune som Torrevieja.
– Vi håper dette kan være med på å forene innbyggerne i Saltbyen rundt fotballlaget vårt, FC Torrevieja. Mange er fotballinteresserte selv om vi kommer fra forskjellige land. Og laget både fortjener og trenger all støtte de kan få, slår Gully fast.

Blant de noe eldre stjernene er Gary Gillespie, Jason McAteer, Mike Marsh, John Wark, Don Hutchison, Mark Walters, Michael Thomas, Alan Kennedy, Jimmy Case og Paul Walsh. Kampen starter klokken 16.00 lørdag, stedet er stadion Vicente Garcia, og den ligger like ved pilaren på Cortes Valenciana. Billettene koster 15 € for voksne og 5 € for barn (under 16 år).

PS! Det er forhåndsolgt cirka 1000 billetter. Kampen dekkes også av BBC og Sky Sport.