Vil ha deg med på internasjonal dag i Alfaz del Pi

Arrangeres for åttende gang.

Spaniaavisen

Publisert 2. oktober 2015 09:47

ALFAZ DEL PI

Over 40 bedrifter, foreninger og grupper går sammen om å markere den internasjonale dagen søndag 18. oktober i Alfaz del Pi. Det skjer mellom klokken 10.30 og 18.00.

Det er åttende gang Alfaz del Pi kommune arrangerer Día Internacional- den internasjonale dagen. Som tidligere år blir Polideportivo Municipal de Alfaz del Pi – sportssenteret – forvandlet til en flerkulturell arena.

Mer enn 50 boder er på plass i år med et spennende utvalg av produkter fra forskjellige nasjonaliteter som presenterer seg med sine kulturelle særegenheter. 

Vil du lese flere nyheter fra Alfaz del Pi? Her finner du oversikten

På pressekonferansen i dag tidlig i rådhuset i Alfaz ble programmet presentert av ordfører Vicente Arques, Marisa Cortés Berenlguer, byråd for de residente og Vocenta Baldó, byråd for sosialavdelingen. 

– Den internasjonale dagen er et eksempel på sameksistens og integrering, og en dag som fremmer utveksling og den flerkulturelle blandingen som er så karakteristisk for Alfaz del Pi med innbyggere fra nesten 100 forskjellige nasjonaliteter. Det blir en fantastisk festdag for voksne og barn med levende musikk og underholdning for barn, sier ordfører Vicente Arques.