Vil gi folk et alternativ tilbud på julaften

Sjømannskirkene både nord og sør varslet fulle hus og ventelister på julekvelden. Det vil Den norske klubben i Torrevieja gjøre noe med.

Terje Aspdahl

Publisert 5. desember 2013 10:43

TORREVIEJA

Det er ikke noe nytt at klubben har julefeiring i klubbens lokaler i Torrevieja julaften. 
– Vi har vanligvis arrangment med julemiddag her på julaften, men i år tok det litt tid å få alt på plass. Men nå er det alt klart så det er bare å kjøpe billett, sier leder Ellen-Ane Aspestrand til Vikingposten.

Dermed blir det feiring også i Den norske klubben i Torrevieja. Tilbudet kan forhåpentligvis bidra til at ingen skal være nødt til å sitte ensom og alene på julaften – hvis de ikke ønsker det.

Her finner du hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsliv på Costa Blanca

– Vi vet det sitter mange enslige på julaften som kanskje ikke har noe tilbud, og så er det kanskje noen som ikke ønsker å benytte seg av tilbudet til sjømannskirkene. Arrangementet er etterspurt og da må klubben stille opp. Det blir tradisjonell julemat med både ribbe og pinnekjøtt – og garantert hjemmelaget her på vårt eget kjøkken, lover Aspestrand.

Bilettsalget har startet og foregår i klubbens lokaler.
– Det er påmeldingsfrist innen fredag 20. desember, men vi har kun cirka 30 plasser her i klubblokalene så det haster med å melde seg på, sier Ellen-Ane Aspestrand.

PS! Er du i tvil hva du skal gjøre på julaften, så finner du flere tilbud fra klubber og restauranter i Vikingposten fremover.