Vil du være med å synge ABBA-låter?

Det er ennå ikke for sent å melde seg på i koret som skal synge ABBA-sanger i Alfaz.

Spaniaavisen

Publisert 20. januar 2012 11:00

ALFAZ DEL PI

Før jul var nærmere 40 norske og spanske damer samlet til prosjektet ”ABBA para Mujeres”. Nå er det snart klart for andre samling med øvelser hver dag fra onsdag 25. januar til lørdag 28. januar.

– Dersom det er noen etternølere som vil henge seg på, kan de bli med nå. Noter og øvingsfiler blir delt ut når man møter opp. Øvelsen foregår i Casa Cultura og starter klokken 18.00 hver kveld utenom lørdagen. Da øver vi på dagtid. Interesserte kan møte opp der eller ta kontakt med Anne Lindberg eller José Antonie Rubio, som leder musikkskolen i Alfaz, sier dirigent og prosjektleder Erland Dalen til Vikingposten.

Les også: Slik vurderes ferieboligmarkedet nord og sør på Costa Blanca

”ABBA for Damer”, eller ”ABBA para Mujeres” skal ha konsert i Casa Cultura søndag 4. mars. Da kommer et band og solister ned fra Norge i tillegg til en del ABBA-damer som var med på prosjektet i Norge. Det blir ganske hektiske øvingsdager.

Grunnen til det er blant annet at prosjektleder Erland Dalen er i Alfaz disse dagene for å planlegge korfestivalen Singing Costa Blanca og sangerne i ABBA-koret kunne tenke seg litt ekstra øving.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– I tillegg til samlingene har koristene øvingsfiler for å øve. Singing Costa Blanca går av stabelen fra 1. til og med 4. mars. Her møtes norske, spanske og engelske kor til felles konserter og internasjonal forbrødring. ”ABBA for Damer” var meget populært i Norge, og nå inviterer vi altså damer i alle aldre til å bli med i et stort ABBA-kor her i Spania, sier Dalen.

Til daglig er Dalen musikkfaglig korkonsulent i Norges Korforbund. Han arrangerer festivalen Singing Costa Blanca og ”ABBA for Damer” sammen med Anne Lindberg og José Antonio Rubio. De har også god hjelp av Alfaz del Pi kommune.