Vil bli bedre kjent med norsk næringsliv på Costa Blanca

Ambassade-trio på rundreise.

Terje Aspdahl

Publisert 10. desember 2010 12:30

TORREVIEJA

Norges nye ambassadør Torgeir Larsen er på Costa Blanca for å bli bedre kjent med norske institusjoner og bedrifter som har sitt virke i denne delen av Spania.

– Ambassaden ligger i Madrid, men vi har generalkonsulat i Alicante og konsuler både nord og sør på Costa Blanca. Hensikten med dette besøket er å bli bedre kjent med de forskjellige institusjonene som finnes her på kysten. Vi har et nytt prosjekt på gang. Det går ut på å informere nordmenn i Spania så det skal bli lettere med hjelp til selvhjelp om hva det måtte være av store eller små problemer man møter på i Spania, sier ambassadør Torgeir Larsen.

Med seg på rundreisen på Costa Blanca har Larsen med seg presseansvarlig ved ambassaden Lotte K. Tollefsen og konsulatattaché i Alicante. Eva Puig Syversen.

Selv har ambassadøren opprettet en egen blogg på ambassadens hjemmeside for å informere blant annet om hvordan den norske ambassaden til enhver tid jobber for å fremme norske interesser i Spania.

– Der skriver jeg på norsk om hva vi driver med. Det er i alt bare seks ambassadører som har egen blogg, forteller Larsen til Spaniaavisen.no.

Ambassadens hjemmeside finner du her.