Vikingposten skal på spansk TV

På papir, på internett og snart også på TV! Om noen uker blir Vikingposten presentert på Spanias største kanal TVE1.

Spaniaavisen

Publisert 4. juni 2011 15:08

TORREVIEJA

Spanias desidert største TV-kanal, TVE1, holder på å lage en programserie om utlendingers suksess i Spania. Det dreier seg om oppfølgeren til det populære programmet om spanjoler som lykkes i utlandet.

Denne uken ringte telefonen i redaksjonslokalene til Vikingposten. TVE1 ville svært gjerne komme til Torrevieja og intervjue avisens ansatte. Selv i Madrid har man fått med seg at Vikingposten er den desidert største og viktigste nyhetsformidleren for skandinaver i Spania.

Les også: Dobbelt så mye vær hos spaniaavisen.no

– Jeg trodde først det var lokal-TV i Torrevieja som ringte. Men da jeg hørte det var selveste TVE1, ble jeg litt svett i hendene. Jeg har selv vært en ivrig seer av programmet ”Spanjoler rundt i verden” som hadde millioner av seere, og nå skal vi altså være med i oppfølgingsprogrammet. Dette blir en flott mulighet for Vikingposten å vise oss frem mot det store spanske markedet også, sier markedssjef Jeanette Pettersson.

I tillegg til Vikingposten skal TVE1 besøke utlendinger som jobber ved sykehuset i Torrevieja, og noen som driver en lukrativ geskjeft i Rojales.

Finn hjelp i vår veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca her

Redaktør Terje Aspdahl er strålende fornøyd med at avisen han styrer blir lagt merke til også utenfor det skandinaviske miljøet. Han gleder seg til å få besøk av TV-folkene fra Madrid i redaksjonen til uken.

– Javisst gjør vi det. Det er gøy at flere enn spanjoler og skandinaver i vårt dekningsområde på Costa Blanca og Costa Calida, får øynene opp for den virksomheten vi har bygget opp gjennom 11 år her på kysten. Dette er en glimrende markedsføringsmulighet for Vikingposten og vår populære nettavis spaniaavisen.no, sier Aspdahl.