Vikingposten og Din Reportasje lanserer nytt magasin i høst

Til høsten utgir Vikingposten sammen med Din Reportasje et nytt magasin spekket med nyttig stoff for de som bor og ferierer på Costa Blanca.

Spaniaavisen

Publisert 29. april 2017 06:35

COSTA BLANCA

Vikingpostens reporter Ann-Louise Gulstad har i et par år ledet Din Reportasje, som tilbyr markedsføringsreportasjer på nett, med stor suksess. Men mange av Din Reportasje sine lesere har uttrykt et ønske om å få reportasjene samlet i et blad, og der kommer Vikingposten inn i bildet. Sammen skal de lansere det nye magasinet.

– Jeg så med en gang potensiale i det, opplyser Terje Aspdahl. I dag er content marketing i alle store medier hjemme i Norge, og leserne setter stor pris på informasjonen de får. Her på Costa Blanca er det jo egentlig enda mere interessant, med tanke på at vi skriver for nordmenn i et fremmed land. Gjennom vårt nye magasin vil leserne ikke bare bli kjent med de forskjellige servicene og produktene som tilbys, men også menneskene som står bak, hvem de er og hva de står for.

Gulstad legger til:
– Takket være Din Reportasje har mange nordmenn blitt godt kjent med bedrifter de ikke engang visste eksisterte. Ofte får jeg takke-meldinger fra leserne som sier at de er veldig fornøyde med servicen de har fått og at menneskene de møtte på de forskjellige bedriftene var akkurat som vi presenterte dem i Din Reportasje. Det er veldig motiverende.

Trenger du leiebil i Spania eller Skandinavia? Gjør et søk her blant en haug av selskaper – gratis norsk servicetelefon

Det nye magasinet vil komme ut to ganger i året, og vil ha et opplag på 10.000. I tillegg til annet nyttig lesestoff, vil hver utgave inneholde 24 markedsføringsreportasjer om bedrifter på Costa Blanca.
– Dette er snakk om reportasjer av høy kvalitet, hvor vi ikke bare er ute etter å informere våre lesere, men også gi dem spennende og velskrevet lesestoff, opplyser Gulstad. En markedsføringsreportasje dekker hele tre sider i magasinet, og koster 890 euro. Vi tar ikke imot bestillinger fra to like virksomheter i samme by til samme utgave, derfor er det viktig å være tidlig ute. Kampanjen starter denne uken, og vi vil, i tillegg til markedsføringsreportasjer, også tilby annonseplass.

Første utgave kommer ut i slutten av september. Teamet er nå i full gang med å samle stoff.
– Selv om vi offisielt starter denne uken, har vi allerede mottatt flere bestillinger både på markedsføringsreportasjer og annonser, folk synes dette er veldig spennende. Og de setter stor pris på at reportasjen, i tillegg til å bli publisert i magasinet på papir, også vil bli lagt ut på Vikingpostens nettsted, som har hele 675.000 sidevisninger hver måned.

Så langt er sideplanen til magasinet på 125 sider, men teamet ser ikke bort fra at det blir flere.
– Det vil jo bli mye annet stoff ved siden av markedsføringsreportasjer, som tips om spennende steder man kan reise til, hvordan det er å bo i Spania og hva som trengs av papirer og andre ting for at oppholdet på Costa Blanca skal bli så optimalt som mulig, sier Aspdahl.
Ønsker du å bestille en markedsføringsreportasje eller annonse, ta kontakt med vår salgsrepresentant Jeannett Petterson på epost jeanette@vikingposten.no eller telefon 667 640 552.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Ann-Louise Gulstad på email ann-louise@vikingposten.no