Vi kan hjelpe deg med leiebil

Skal du ha leiebil i Spania, Norge eller resten av Europa, for den saks skyld? Gå inn på vikingposten.no eller spaniaavisen.no først.

Terje Aspdahl

Publisert 23. april 2009 16:23

TORREVIEJA

Vikingposten/Spaniaavisen har  innledet et samarbeid med RentalCars om en ny tjeneste på våre nettsider. RentalCars er en del av TravelJigshaw, en av de største leiebilmeglerne i Europa.

Ved å klikke på leiebilannonsen øverst på nettsiden vår www.spaniaavisen.no kommer du rett til bestilling av leiebil. Her finnes biler i alle kategorier over hele verden. RentalCars er ikke et vanlig utleiefirma. De har kontakt med de største utleiefirmaene, og velger det som kommer rimeligst ut for deg akkurat i ditt tilfelle.

Her finner du vår bransjeguide

– Vi opererer bare på Internett og sparer derfor en god del kostnader på det. Til sammen har vi lang erfaring fra reiselivsbransjen, og vet hva folk er ute etter, forsikrer markedssjef Terese Solheim i eLeiebil.

Med bil fra RentalCars har du et telefonnummer du kan ringe døgnet rundt hvis noe skjer underveis. Du kan leie bil i Norge, Spania eller andre land i Europa. All tekst på sidene er på norsk, og det er enkle bestillingsrutiner. Selskapet garanterer laveste pris over hele verden.

Ønsker du å leie feriebolig? Sjekk ledige boliger her.

Vikingposten og spaniaavisen.no har lenge vært på jakt etter en solid partner på leiebil og har funnet det i RentalCars. Vi ønsker å tilby flere tjenester til våre lesere på nettet, og da er leiebil en utmerket service for våre kunder.

Her kan du klikke deg rett til vår bilutleiepartner.