Venter kaos på veiene i dag

Fobered deg på trafikkaos på enkelte veier fra i dag og frem til midnatt søndag - her blir det verst.

Spaniaavisen

Publisert 4. desember 2013 20:37

VALENCIA

Det er helligdagene Dia del la Constitución fredag og La Inmaculada Concepción søndag som gjør at veimyndighetene varsler stor trafikk.

Man venter nærmere to millioner bevegelser på veiene her i Valencia-regionen fra torsdag til søndag. Tettest trafikk forventes i dag torsdag fra klokken 16.00 til 21.00 og fredag mellom klokken 08.00 og 14.00.

Det forventes at 630.000 av bilturene kommer til å foregå i Alicante-provinsen. Og her vil det være størst press på A-70 i av- og påkjøringer ved Alicante by.

Skal du ha leiebil i Spania? Sjekk ut tilbudet her med fri kilometer og gratis norsk servicetelefon

På N-332 forventes det stor trafikk og mulige problemer ved Altea, avkjørslene til El Altet og Santa Pola og til Torrevieja.

Skal du i retning Valencia må du ta høyde for kø på A-3 ved kilometermerkene 300 til 295 ved Requena og forbindelsen mellom A-7 og A-3. Det kan være lurt å velge motorveien via Alcoy hvis du skal fra Alicante til Valencia eller omvendt denne helgen. På N-332 vil det kunne oppstå kø mellom kilometermerkene 221,7 og 213,5, ved Gandia, Bellreguard og Oliva.

For å sikre best mulig flyt i trafikken vil alt tilgjengelig personell bli tatt i bruk. Trafikkpoliti fra Guardia Civil, helikopterpatruljer, funksjonærer fra trafikkmyndighetene og selvfølgelig lokalpolitiet i de forskjellige kommunene.

Skal du over regiongrensen til Murcia, vil du møte traffikale utfordringer også her når folk skal på langfri og skal ut og kjøre.