Vellykket vårfest

Brew Rock Beach Club var stappfull av festkledde mennesker som storkoste seg på årets hittil varmeste dag.

Spaniaavisen

Publisert 2. juni 2017 08:50

ALBIR

Live More stod bak arrangementet som samlet folk i alle aldre. Festen startet klokken 17.00 på ettermiddagen, og varte til langt på natt.

– Den opprinnelige idéen var å samle foreldre fra de norske skolene i Alfaz og Albir for å feire at nå er nok et skoleår snart over, sier Stephen Elliott. Mange reiser tilbake til Norge og kommer ikke tilbake til høsten, og de som bor her fast drar bort på sommeren. Da er det fint å kunne møtes og tilbringe en koselig aften sammen før skoleslutt. I kveld dukket det opp alle typer folk og nasjonaliteter, selv om nordmenn var i flertall.

Det var vanskelig å ikke røre på kroppen til den livlige musikken, som fikk gjestene i strålende humør.

– Det er mange forskjellige musikere som opptrer i kveld, sier Lene Silden, alle er kjempeflinke og får til den rette stemningen. Som for eksempel Pablo Bloom, som spiller alle typer musikk. Han er en kjempeflink musiker, i tillegg til at han er utrolig morsom.

Trenger du taxi, tolk eller tannlege? Finn oversikten i vår bransjeguide

Bloom løp frem og tilbake i salen, stilte seg på en stol og rocket med gitaren, før han hoppet ned og rullet rundt på gulvet. Gjestene fulgte med og klappet ivrig.

– Vi er fire venner som er her på ferie i Altea Hills hvor familien har en feriebolig, og vi nølte ikke med å komme da vi hørte om festen, meddeler Lill Sivertsen. Dette er veldig, veldig bra, fantastisk underholdning og god stemning. Det er lett å bli revet med.

Sonia Østmann og Marika Nitton fra Sverige var enige.
– Dette er et fantastisk arrangement! Vi har danset nesten non-stop siden vi kom, både inne i salen og her ute på fortauet. Vi planlegger å bli til festen er over!

Etter mye dansing og grillmat, ruslet de siste gjestene ut av klubben klokken fire på morgenen.
– Vi er svært fornøyde med festen, sier Henrik Holm. En fantastisk kveld med alle typer gjester, fantastisk stemning, gode band og utsøkt mat. Vi holder slike fester tre til fire ganger i året. En flott anledning til å møte gamle venner og stifte nye bekjentskaper.