NYHETER

Veimerkinger i Torrevieja oppgraderes

Arbeidene har allerede startet.


TORREVIEJA

Bystyret i Torrevieja, det lokale politiet og selskapet ImesAPI S.A har lagt frem planene for å male om de horisontale veimerkingene i byområdet og urbanisasjonene i Torrevieja.

I forrige uke ble arbeidet med Las Torretas allerede startet og denne uken fortsetter det i alle områdene rundt byens skoler.

Selskapet ImesAPI S.A. skal gjennomføre arbeidene. Kontrakter de har fått tildelt er på fire år verdt 450.000 euro per år, som representerer et totalt beløp på 1.800.000 euro. Selskapet, som har base i Madrid, er ledende innen sektoren for bevaring og drift av alle typer infrastruktur, både urbane og interurbane, og jobber for en rekke kommuner i Spania som Valencia, Malaga, Madrid og Benidorm.

Kommunen har fremhevet at dette er en svært viktig kontrakt som vil føre til utvidelse av fotgjengeroverganger, forbudte parkeringsområder og nye parkeringsplasser for kjøretøy og motorsykler osv i hele Torrevieja kommune.

Arbeidene utføres om natten fra søndag til torsdag fra klokken 22.00 til 18.00.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.